MULTIPLY PLUS KETTŐS FERMENTÁCIÓS ELJÁRÁSSAL ELŐÁLLÍTOTT,
NÖVÉNYI ENZIMEKET TARTALMAZÓ ITALKÉSZÍTMÉNY.
A termék BIO GOJI BERRY gyümölcslé felhasználásával készült. Nemt tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket, ízesítőt, stabilizártort, étkezési savakat!
BIO GOJI BERRY - BIO PAPAYA ÉS LEVÉL - FEKETE ÁFONYA - GUAVA - SÁRGARÉPA - ZÖLDTEA
Supra Kids
A gyermekek szükségletei eltérnek a felnőttekétől, mivel a gyorsan növekvő szervezet, a fejlődő szervrendszerek speciális tápanyagokat igényelnek. Ezt a szempontot vette figyelembe az Organic Mission a gyermekek számára kifejlesztett fermentált itala formulázásakor. Az idegrendszer, az agy, a szem egészséges fejlődéséhez szükséges tápanyagok nagyobb mennyiségben találhatók meg bizonyos növényekben és az azokból készült kivonatokban.
Ezen növények és kivonataik fogyasztása teljesen biztonságos módon juttatja be a hatóanyagokat a szervezetbe, mivel élelmiszerként évszázadok, évezredek óta szolgálják a nemzedékek egészséges fejlődését.
Bio Goji Berry (Lycium barbarum, kínai farkasbogyó)
A Himalája lejtőin, Ningxia tartományban tradicionális , nagy becsben tartott növény. A farkasbogyó legendája és az ősi kínai orvoslás feljegyzései 5000 évre nyúlnak vissza. Gyümölcsét már évezredek óta használják a tradicionális kínai gyógyászatban. Shen Nung, a nagy népi gyógyító a világ első, Kr.e. 475 körül kiadott gyógyszerkönyvében már említést tett a farkasbogyóról.
A kínai farkasbogyót régóta nemzeti kincsnek tekintik a kínaiak, az olimpiai edzők titkos fegyverként használják olimpiai aranyérmek megszerzéséhez.
Az 1980-as évek közepén a Ningxia Táplálkozástudományi Intézet biokémikusai a kínai farkasbogyó (amit az őslakos kínaiak Goji bogyónak neveznek) analizálásakor azt találták, hogy az egy valóságos vitaminbomba egy gyümölcs alakjában. Tömegének több mint 15%-át fehérjék alkotják, a farkasbogyó legalább 33 esszenciális ásványi anyagot és nyomelemet, 18 aminosavat és tekintélyes mennyiségű krómot tartalmaz. Vitamintartalma páratlanul magas, amelyet egy független amerikai laboratórium analízise is megerősített:
67-szer több B1 vitamint (tiamint) tartalmaz, mint a barna rizs,
2-szer annyi B3 vitamint (niacint) tartalmaz, mint az élesztő
3-szor annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs
5-ször annyi kálciumot tartalmaz, mint a nyers karfiol
2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót
Emellett az egyik legerősebb természetes antioxidáns gyümölcs, az ORAC értéke 27-szerese a vörös szőlő és 6-szorosa a földi szeder ORAC értékének! Méltán érdemelte ki a „superfood” („szupertápanyag”) elnevezést, amelyet a több száz elvégzett klinikai vizsgálat a legmesszebbmenőkig megerősített. A gyermekek fejlődése szempontjából – bár minden alkotóeleme hasznos és részt vesz az anyagcserében – a páratlanul magas B1 vitamin, béta-karotin és vastartalma, valamint növényi rosttartalma emelendő ki.
Bio Papaya és levél (Carica papaya)
A közép-amerikát megszálló spanyolok az „angyalok gyümölcsének” nevezték mennyei íze miatt. Nem csak az íze miatt figyelemreméltó ez a gyümölcs, hanem magas enzim (papain és bromelain) tartalma miatt is, amelyeknek szerteágazó egészségügyi hatásai régóta ismertek. C-vitaminban és karotinoidban szokatlanul gazdag, valamint arginin és carpain tartalma is kiemelkedő. Számos növényi rostféleség mellett fibrint is tartalmaz, amely ritkaságszámba megy a növényvilágban. Mind a rosttartalmánál, mind az enzimtartalmánál fogva hatással van az emésztésre, a bél egészséges baktériumflórájának helyreállítására és megőrzésére, így segítheti az egészséges immunválasz fenntartását. Gyulladásgátló hatóanyagainál fogva befolyásolhatja a gyermekkori allergia és asztma kialakulását és lefolyását.
Fekete áfonya (Vaccinium angustifolium)
Az észak-amerikai indián törzsekben használják a legrégebben a gyermekek fejlődésének elősegítése és az idősek egészségének megőrzése céljából. A fekete áfonya tápanyagai és növényi hatóanyagai több szerv fejlődését és funkcióját segíthetik, a világ élelmiszernövényei közül az egyik leggazdagabb antioxidánsokban, amelyek sejtvédő hatásuknál fogva segítenek megőrizni a szervezet egészséges működését, csökkenthetik bizonyos gyermekkori betegségek előfordulásának rizikóját, hatással vannak az egészséges felnőtt szervezet kifejlődésére. Leginkább a szem, az agy, a szív, az emésztőrendszer működésére ható komponensei ismertek, de fogyasztásával fokozható a szervezetet potenciálisan károsító anyagok semlegesítése, kiválasztása és kiürítése is. Az egyik legnagyobb koncentrációban tartalmaz pektint, egy oldható növényi rostot, amely segítheti az egészség megőrzéséhez és az immunrendszer egészséges működéséhez szükséges jótékony bélbaktériumok szaporodását.
Guava (Psidium Guajava)
A guava egy körte formájú trópusi gyümölcs, amelynek omlós húsa rózsaszín vagy fehér. 5x több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Jelentős mennyiségben található benne A vitamin, az idegrendszer fejlődéséhez elengedhetetlen B vitaminok, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a vérképzéshez szükséges vas és folsav, valamint létfontosságú ásványi anyagok és növényi rostok is. Az egészséges bélműködés támogatásában betöltött szerepét évszázadok óta ismerik. A szervezet optimális fejlődéséhez szükséges anyagok egész tárházát tartalmazza. A „napi egy alma távoltartja az orvost a háztól” mondás a trópusokon így hangzik: „napi egy guava az érési szezonban, távoltartja az orvost a háztól egész évben”.
Sárgarépa (Daucus carota)
A sárgarépát egy szakértői csoport a világ 10 legegészségesebb élelmiszernövényei közé sorolta, mivel a béta-karotin, az A vitamin provitaminja a legnagyobb mennyiségben a sárgarépában található meg a széles körben használt növényeink közül. Az ókori görögök és rómaiak gyógyszerként tisztelték és használták. A szem, a bőr és a tüdő egészséges fejlődéséhez, a tökéletes látáshoz a béta-karotin nélkülözhetetlen. A megfelelő karotinoid és egyéb tápanyag bevitel befolyásolja a felnövekvő gyermek felnőttkori egészségét is. A sárgarépa növényi rostjai főleg a vastagbélben fejtik ki jótékony hatásaikat és befolyásolják más, az egészség és a tápanyagok felszívódása szempontjából fontos mikroorganizmusok szaporodását.
Zöld tea (Camellia sinensis)
A zöld tea számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a közismert antioxidánsain túl, amelyek segíthetnek a növekvő szervezet egészséges fejlődésében. Szémottevő a mangán tartalma, amely az egészséges fizikai növekedéshez nélkülözhetetlen. Magas kálium tartalma az anyagcserében játszik szerepet. A B1 és B2 vitaminok a szív és idegrendszer fejlődését támogatják. Természetes fluorid és A-vitamin tartalma segítheti az erős, egészséges fogazat kialakulását. Anyagcsere-támogató hatása segíthet megakadályozni vagy leküzdeni a gyermekkori elhízás problémáját. Antioxidáns és egyéb hatóanyagai segíthetnek a fertőzések létrejöttének megakadályozásában és legyőzésében.
Összetevők: MULTIPLY PLUS KETTŐS FERMENTÁCIÓS ELJÁRÁSSAL ELŐÁLLÍTOTT,
NÖVÉNYI ENZIMEKET TARTALMAZÓ ITALKÉSZÍTMÉNY.
A termék BIO GOJI BERRY gyümölcslé felhasználásával készült. Nemt tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket, ízesítőt, stabilizártort, étkezési savakat!
Összetevők: bio goji berry (Lycium barbarum) gyümöcslé (31%)*, papaya gyümölcs és levél (27%)*, fekete áfonyalé (15%)*, guava gyümölcslé (10%)*, sárgarépalé (5%)*, zöldtealevél kivonat (2%)*, víz, tejsav (a fermentáció során képződő), enzimek (papain, bromelain).
(* Az összetevők térfogat % arányában vannak feltüntetve.)
Bio Goji Berry (Lycium barbarum, kínai farkasbogyó)
A Himalája lejtőin, Ningxia tartományban tradicionális , nagy becsben tartott növény. A farkasbogyó legendája és az ősi kínai orvoslás feljegyzései 5000 évre nyúlnak vissza. Gyümölcsét már évezredek óta használják a tradicionális kínai gyógyászatban. Shen Nung, a nagy népi gyógyító a világ első, Kr.e. 475 körül kiadott gyógyszerkönyvében már említést tett a farkasbogyóról.
A kínai farkasbogyót régóta nemzeti kincsnek tekintik a kínaiak, az olimpiai edzők titkos fegyverként használják olimpiai aranyérmek megszerzéséhez.
Az 1980-as évek közepén a Ningxia Táplálkozástudományi Intézet biokémikusai a kínai farkasbogyó (amit az őslakos kínaiak Goji bogyónak neveznek) analizálásakor azt találták, hogy az egy valóságos vitaminbomba egy gyümölcs alakjában. Tömegének több mint 15%-át fehérjék alkotják, a farkasbogyó legalább 33 esszenciális ásványi anyagot és nyomelemet, 18 aminosavat és tekintélyes mennyiségű krómot tartalmaz. Vitamintartalma páratlanul magas, amelyet egy független amerikai laboratórium analízise is megerősített:
67-szer több B1 vitamint (tiamint) tartalmaz, mint a barna rizs,
2-szer annyi B3 vitamint (niacint) tartalmaz, mint az élesztő
3-szor annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs
5-ször annyi kálciumot tartalmaz, mint a nyers karfiol
2-szer annyi béta-karotint tartalmaz, mint a nyers spenót
Emellett az egyik legerősebb természetes antioxidáns gyümölcs, az ORAC értéke 27-szerese a vörös szőlő és 6-szorosa a földi szeder ORAC értékének! Méltán érdemelte ki a „superfood” („szupertápanyag”) elnevezést, amelyet a több száz elvégzett klinikai vizsgálat a legmesszebbmenőkig megerősített. A gyermekek fejlődése szempontjából – bár minden alkotóeleme hasznos és részt vesz az anyagcserében – a páratlanul magas B1 vitamin, béta-karotin és vastartalma, valamint növényi rosttartalma emelendő ki.
Bio Papaya és levél (Carica papaya)
A közép-amerikát megszálló spanyolok az „angyalok gyümölcsének” nevezték mennyei íze miatt. Nem csak az íze miatt figyelemreméltó ez a gyümölcs, hanem magas enzim (papain és bromelain) tartalma miatt is, amelyeknek szerteágazó egészségügyi hatásai régóta ismertek. C-vitaminban és karotinoidban szokatlanul gazdag, valamint arginin és carpain tartalma is kiemelkedő. Számos növényi rostféleség mellett fibrint is tartalmaz, amely ritkaságszámba megy a növényvilágban. Mind a rosttartalmánál, mind az enzimtartalmánál fogva hatással van az emésztésre, a bél egészséges baktériumflórájának helyreállítására és megőrzésére, így segítheti az egészséges immunválasz fenntartását. Gyulladásgátló hatóanyagainál fogva befolyásolhatja a gyermekkori allergia és asztma kialakulását és lefolyását.
Fekete áfonya (Vaccinium angustifolium)
Az észak-amerikai indián törzsekben használják a legrégebben a gyermekek fejlődésének elősegítése és az idősek egészségének megőrzése céljából. A fekete áfonya tápanyagai és növényi hatóanyagai több szerv fejlődését és funkcióját segíthetik, a világ élelmiszernövényei közül az egyik leggazdagabb antioxidánsokban, amelyek sejtvédő hatásuknál fogva segítenek megőrizni a szervezet egészséges működését, csökkenthetik bizonyos gyermekkori betegségek előfordulásának rizikóját, hatással vannak az egészséges felnőtt szervezet kifejlődésére. Leginkább a szem, az agy, a szív, az emésztőrendszer működésére ható komponensei ismertek, de fogyasztásával fokozható a szervezetet potenciálisan károsító anyagok semlegesítése, kiválasztása és kiürítése is. Az egyik legnagyobb koncentrációban tartalmaz pektint, egy oldható növényi rostot, amely segítheti az egészség megőrzéséhez és az immunrendszer egészséges működéséhez szükséges jótékony bélbaktériumok szaporodását.
Guava (Psidium Guajava)
A guava egy körte formájú trópusi gyümölcs, amelynek omlós húsa rózsaszín vagy fehér. 5x több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs. Jelentős mennyiségben található benne A vitamin, az idegrendszer fejlődéséhez elengedhetetlen B vitaminok, az immunrendszer megfelelő működéséhez és a vérképzéshez szükséges vas és folsav, valamint létfontosságú ásványi anyagok és növényi rostok is. Az egészséges bélműködés támogatásában betöltött szerepét évszázadok óta ismerik. A szervezet optimális fejlődéséhez szükséges anyagok egész tárházát tartalmazza. A „napi egy alma távoltartja az orvost a háztól” mondás a trópusokon így hangzik: „napi egy guava az érési szezonban, távoltartja az orvost a háztól egész évben”.
Sárgarépa (Daucus carota)
A sárgarépát egy szakértői csoport a világ 10 legegészségesebb élelmiszernövényei közé sorolta, mivel a béta-karotin, az A vitamin provitaminja a legnagyobb mennyiségben a sárgarépában található meg a széles körben használt növényeink közül. Az ókori görögök és rómaiak gyógyszerként tisztelték és használták. A szem, a bőr és a tüdő egészséges fejlődéséhez, a tökéletes látáshoz a béta-karotin nélkülözhetetlen. A megfelelő karotinoid és egyéb tápanyag bevitel befolyásolja a felnövekvő gyermek felnőttkori egészségét is. A sárgarépa növényi rostjai főleg a vastagbélben fejtik ki jótékony hatásaikat és befolyásolják más, az egészség és a tápanyagok felszívódása szempontjából fontos mikroorganizmusok szaporodását.
Zöld tea (Camellia sinensis)
A zöld tea számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz a közismert antioxidánsain túl, amelyek segíthetnek a növekvő szervezet egészséges fejlődésében. Szémottevő a mangán tartalma, amely az egészséges fizikai növekedéshez nélkülözhetetlen. Magas kálium tartalma az anyagcserében játszik szerepet. A B1 és B2 vitaminok a szív és idegrendszer fejlődését támogatják. Természetes fluorid és A-vitamin tartalma segítheti az erős, egészséges fogazat kialakulását. Anyagcsere-támogató hatása segíthet megakadályozni vagy leküzdeni a gyermekkori elhízás problémáját. Antioxidáns és egyéb hatóanyagai segíthetnek a fertőzések létrejöttének megakadályozásában és legyőzésében.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése